TREĆA NEDELJA

TREĆA NEDELJA

8.-15. mart

10. mart – Bio sam sa prijateljima na Baračkoj kod Sombora. Pojeo sam više nego što sam planirao, ali sam ponosan na sebe. Uspeo sam da se iskontrolišem da se ne prežderem. Posle 2 nedelje sam prvi put pojeo meso (da bih ispoštovao domaćine). Ako uspem sam sa sobom da se dogovorim da ponekad (jednom u 2-3 nedelje) pojedem meso, to će biti veliki uspeh za mene i dokaz da je umerenost, uz malo truda, dostupna svima.

11. mart – Kada sam se probudio u 5.45h osetio sam bol u stomaku. Moguće da se organizam odvikao od mesa. Probaću za par dana da opet pojedem meso pa ću videti kako će stomak reagovati. Uvodim novinu. Pošto će kilogram sve sporije da odlaze, odlučio sam da se merim svakog ponedeljka i tako pratim napredak. Izmerio sam se i vaga je pokazala 132.1 kg!!! Skinuo sam 10 kg!!! Presrećan sam.

14. mart – Nastavljam sa treningom. Osećam se odlično. Polako se povećava dužina i intenzitet trčanja i to me veoma prija. Trenutna ishrana mi daje dovoljno energije da ustanem u 5.45h i budem aktivan ceo dan do 22h.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *