45. DAN

45. DAN

Prošlo je neverovatnih 45 dana. Zaista ne mogu da verujem da sam izdržao ovoliko. Svaki početak je težak, pogotovo ako ste već nebrojeni broj puta probali i odustali. Onda je još teže. Ja sam počinjao sa raznim dijetama i treninzima milion puta i odustajao posle nekog vremena. Mnogo puta nisam uspeo, ali mi je nešto u glavi govorilo da samo treba da nastavim sa pokušajima i da će jednom ishod biti drugačiji.

Velika razlika, ovoga puta, jeste to što nisam počeo ni sa kakvom restriktivnom i ludačkom dijetom koje se zasnivaju na snazi volje, koja kad tad mora popustiti. Ovoga puta napravio sam plan kog ću moći da se pridržavam na duže staze i koji ima prostora za manevrisanje i promene. Osećam se slobodno, konačno imam normalan odnos sa hranom. Nema griže savesti, nema gladovanja…


Trenutno imam 121,7kg. Nakon 45 dana skinuo sam 20,5kg!!!!

Što se tiče treninga i priprema za polumaraton, on postaje sve intenzivniji. Treniram 4 puta nedeljno i to rano ujutru, oko 6h. Tada jedino imam slobodno vreme na koje niko ne može da utiče. Imam jednu lepu vest. Prijavio sam se na trku Bečejska desetka 20. aprila. Trči se 10km tako da će mi to biti prvi izazov.

Pozdrav,
STOMAKiJALeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *