RAD SA KLIJENTIMA

Zdravo, kao prvo želim da ti čestitam što ste stigli dovde. To znači da si odlučio/la da načiniš promenu u svom životu. I sam sam bio na tom mestu. Sve sam to prošao i na osnovu svog iskustva tu sam da ti pomognem. U nastavku se nalazi ponuda pomoću koje možemo dostići cilj koji si zacrtao/la, odluči  koji  ti način najviše odgovara.

 

Odvija se na mesečnom nivou. Komuniciramo svakog ponedeljka putem Vibera (video konsultacije). Napravimo predlog  obroka i fizičke aktivnosti kojih se pridržavaš. Prolazimo zajedno kroz proces mršavljenja. Tu sam da podelim svoje iskustvo sa tobom i da te naučim kako se pravilno mršavi.

Cena – 16.500 din (140€)
na mesečnom nivou

Ako ti ne odgovara mentorstvo, u ponudi z imam i VIDEO KONSULTACIJE. One se održavaju koliko god je tebi puta potrebno i kada god ti je potrebno. Ti određuješ da li će to biti uživo ili putem telefona, mejla, Vibera… Tu sam za tebe i prilagođavam se tvom rasporedu i potrebama.
 
Cena – 40 min. konsultacija 4.500 din. (40€)

Ako organizujete tribinu, festival ili  predavanja i želite da ja sa Vašom publikom  podelim svoju priču o tome kako sam stigao do 142.2 kg i kako sam uspeo da bez ikakve dijete pomoću snage volje i motivacije smršam neverovatnih 60kg za 9 meseci stojim Vam na raspolaganju. Možete me kontaktirati putem email adrese stomakija@gmail.com

Cena predavanja – 12.000 din (100€)
   trajanje predavanja je 45 min

UTISCI KLIJENATA

Nakon mesec dana saradnje uspela sam da skinem 6kg. Odavno se nisam ovako dobro osećala. Naročito što radimo na promeni životnih navika, a ne na pridržavanju nekih suludih dijeta (što sam probala mnogo puta do sada). Nakon ovakvih rezultata dobila sam još jaču volju da nastavim ka svom cilju.
Aleksandra, 30 godina
Sviđa mi se Milanov pristup ishrani. Nisam više opterećena hranom i kalorijama. Pokazao mi je i naučio me kako je moguće uz nekoliko korekcija i alata doći do željene kilaže. Iskreno vam ga preporučujem.
Katarina, 37 godina
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial